Bezorgen & retourneren

Onze pakketten worden bezorgd door diverse pakketdiensten

Verzendkosten zijn gratis bij bestellingen boven €  75,00 excl. Btw in NL. Verzendkosten gratis voor België en Duitsland voor bestellingen boven de € 110,00 Excl. Btw.

Uw tevredenheid is voor ons heel belangrijk maar een enkele keer kan het voorkomen dat u een artikel wilt retourneren. Mocht een artikel onverhoopt niet aan de verwachting voldoen, defect zijn of verkeerd geleverd zijn, dan heeft u de mogelijkheid om het artikel terug te sturen. Neemt u hiervoor a.u.b. even contact met ons op per mail of telefoon.

Uw retourartikel dient aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Retourneren is alleen mogelijk als de verpakking ongeopend en het product onbeschadigd is. Het product dient goed verpakt te worden en in een doos te worden verzonden. Artikelen die door onjuist verpakken beschadigd raken kunnen niet gecrediteerd worden. Terugbetaling zal doorgaans geschieden binnen 7 dagen.

De verzendkosten zijn voor rekening van de klant indien het artikel verkeerd besteld is, niet voldoet aan de verwachting etc. De verzendkosten zijn voor Easy Groom als het artikel beschadigd of verkeerd geleverd is door Easy Groom.

De klant is verantwoordelijk voor het gefrankeerd retour zenden.